icapps

CTO


We zijn bij icapps op zoek naar een nieuwe CTO om samen ons groeiverhaal verder vorm te geven. Hou jij ervan om een strategische visie op technologie te ontwikkelen én te implementeren? Wil je vanuit technologisch standpunt onze doelstellingen ondersteunen en onze groei bevorderen? Wil je graag mee de digitale toekomst van bedrijven vormgeven? Lees dan zeker verder!

icapps zoekt mensen die impact willen maken; en zo kan dat in deze rol voor …

(Y/) our customers 🙋

 • Onze klanten krijgen technisch duurzame oplossingen aangereikt omdat wij in de juiste technologieën geïnvesteerd hebben dankzij jouw technologie roadmap voor icapps voor de komende 5 jaar.
 • Dankzij je kennis van waar technologie naartoe gaat en je inspirerende communicatie ben jij in staat boards te inspireren en overtuigen. Jij bent als geen ander in staat om businessvragen om te zetten in tech jargon en dat te vertalen in mensentaal.
 • Dankzij jouw visie en focus op kwalitatieve oplossingen kunnen onze klanten op hun beide oren slapen.
 • Je gaat voor elke klant resoluut voor de voor hen beste oplossing omdat je in staat bent om off-the-shelf software / SaaS af te wegen tegen Custom Development

(Y/) our people 🖤

 • Ons team blijft geprikkeld door vooruitgang omdat jij ervan houdt om opkomende technologieën en trends te identificeren en samen proactief innovatie te stimuleren doorheen de organisatie.
 • Onze developers kunnen samen met jou bouwen aan het development proces waarbij jij strategische initiatieven start om de lat telkens hoger te leggen en kwaliteit te garanderen. Met je bewezen leiderschapsvaardigheden slaag je erin om iedereen daarvoor te motiveren.
 • Je draagt onze kernwaarde van groei mee uit. Niet alleen omdat je kennisdeling binnen de organisatie stimuleert over verschillende domeinen, maar ook omdat je kunt terugvallen op minstens 8 jaar ervaring in Software Development & Architectuur, bij voorkeur in een consultancy omgeving.
 • Jij bent een echte mentor of sparringpartner bij wanneer nodig. Dankzij je brede high level kennis van verschillende technologieën voor zowel frontend als backend kan je het team steeds begeleiden in het maken van de juiste keuzes. Dit kan zowel voor bedrijfsapplicaties als voor websites, apps en/of webshops.
 • We kijken naar jou om het voortouw te nemen in alles wat support en devops betreft en daar een duidelijke, vlotte ondersteuning uit te bouwen.
 • Iedereen kan met een gerust hart eventuele uitdagingen bij jou aankaarten omdat je niet enkel een empathische leider bent, maar ook sterke oplossingsgerichte vaardigheden bezit en dingen graag proactief aanpakt.

(Y/) our world 🌎 • Heeft baat bij jouw duurzame keuzes qua IT-infrastructuur en data centers.
 • Zal jij ook ondersteunen door je ogen open te houden voor energie-efficiënte softwareontwikkeling. Van green certifications, tot lean & mean code of lightweight oplossingen. Jij zoekt mee antwoorden waar nodig.
 • Bekijk je breder dan enkel icapps. Jij gaat mee op podia staan om te evangeliseren hoe we duurzaam en future-proof digitale projecten aanpakken.

Klinkt dit als op jouw lijf geschreven? Laat dan zeker je gegevens achter, we maken graag kennis.

Gewenste vaardigheden

CTO Architect

Over icapps

icapps is een digitaal bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Dit kan als op zichzelf staande apps zijn, of als applicaties die geïntegreerd zijn met bedrijfssoftware.

icapps small image 1
icapps small image 2
icapps small image 3
icapps small image 4