Duvel Moortgat

Junior Functioneel Analist ERP


Als wereldwijd groeiende familiebrouwerij hebben we steeds nood aan goed ontwikkelde software systemen om onze speciaalbieren optimaal te kunnen brouwen en verkopen. Innovatie is belangrijk voor ons op alle vlakken! Een sterk IT team dat meedenkt met onze business is dan ook noodzakelijk.

Als software developer / analist ERP werk je in het ERP team samen met 3 collega’s. Wij zoeken een teamlid om mee verder te bouwen aan onze ERP omgeving (MS Business Central) en onze mobiele en web apps (Outsystems).

Je takenpakket zal bestaan uit een mix van:

 • Technische analyse uitwerken en/of de programmatie uitvoeren
 • Nauw contact met de business (Duvel-collega’s) voor functionele analyses
 • Programmatie testen en de nodige documentatie schrijven
 • Ondersteuning bieden aan de gebruikers van onze bestaande ERP systemen en apps

We zoeken een collega die graag zelfstandig aan opdrachten werkt en deze met kwaliteit kan opleveren. Kennis van Business Central of Outsystems is geen must. Als je kan programmeren, zal je deze skills vrij snel aangeleerd krijgen.

Jouw ingrediënten:

 • Je hebt bij voorkeur een bachelor in een IT richting. We staan open voor andere IT opleidingen of gelijkwaardige kennis door ervaring.
 • Je beschikt over een basiskennis van Javascript, HTML en CSS
 • Je hebt een goede kennis van een courante programmeertaal, zoals bv. C#, AL, Python
 • Interesse om te programmeren in een low code omgeving
 • Je weet initiatief te nemen, herkent makkelijk problemen en handelt oplossingsgericht
 • Je bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) in NL en ENG; FR is een plus.
 • Je kan je vastbijten in een probleem en met analytisch inzicht oplossingen voorstellen 

En nu? “Surf vliegensvlug naar…” Nee, niet doen. Neem je tijd. Zo brouwen wij ook: bewust een beetje trager, maar altijd op zoek naar écht goed, naar beter. Laat je enthousiasme even bezinken. Slaap er een nachtje over, spreek met je partner, bel een vriend(in) op, je ouders. Kijk even naar onze bedrijfsvideo en luister hoe medewerkers het werken bij Duvel ervaren. En als je dan voelt dat het nog steeds juist zit, dat het klopt, dàn moet je ons snel iets laten weten.

Gewenste vaardigheden

ERP Analysis

Over Duvel Moortgat

Bij Duvel Moortgat zijn passie, trots en kwaliteit niet zomaar woorden, het is wat ons samenbrengt, het is de DNA van ons bedrijf, van onze cultuur. We zijn een familie onderneming waar er plaats is voor initiatief, waar je écht mee het verschil kan maken en niet zomaar een nummer bent. Zie je wat er op je afdeling beter kan om het efficiënter, leuker of aangenamer te maken? Be our guest!

Je kan rekenen op leuke, gepassioneerde collega’s, nieuwjaarsfeest, ons duvel depot voor gezellig napraten na het werk. Naast een marktconform loon kan je rekenen op voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een hospitalisatieverzekering voor je hele gezin, een groepsverzekering, een uitgebreid verlofsysteem, fietslease, glijdende werkuren en een bedrijfswagen.