Smals

Network Applications Administrator


Functiebeschrijving

Als Network Applications Administrator in ons Network-team ben je verantwoordelijk voor een reeks tools (software- en hardwarecomponenten) die worden gebruikt om het dienstenaanbod inzake Network en Security te implementeren en te ondersteunen. 

Je taken:

 • Passende oplossingen implementeren als antwoord op verzoeken, terwijl je actief deelneemt aan het operationele beheer van de technische infrastructuur.
 • Zorgen voor de beschikbaarheid van de infrastructuur door monitoring- en capaciteitsbeheerpraktijken toe te passen om de evolutie ervan te garanderen.
 • Service-upgrades en/of nieuwe innovatieve oplossingen voorstellen.
 • Een belangrijke bijdrage leveren aan de operationele efficiëntie door taken te automatiseren via integratie met ons automatiseringsplatform (gebaseerd op Ansible & PostgreSQL).
 • Reactieve ondersteuning bieden bij incidenten, gebruikmakend van diepgaande expertise om een snelle en effectieve oplossing te garanderen.
 • Een proactieve aanpak hanteren om een stabiele, goed presterende infrastructuur in stand te houden die voldoet aan de strengste eisen op het gebied van beschikbaarheid en prestaties.
 • Je coördineert activiteiten met betrekking tot je expertisegebied en communiceert met zowel interne klanten als je directe collega's.

Profiel

Je behaalde een Bachelor in een informaticarichting en beschikt over relevante ervaring in de uitoefening van een gelijkaardige functie.

Je hebt een grote interesse in oplossingen die de implementatie van netwerk- en beveiligingsdiensten in een multi-tenant omgeving ondersteunen. Je hebt met name affiniteit met een of meerdere oplossingen van het type DDI (dhcp, dns, ipam), Mail routing en beveiliging, Secure web access (SSL decryptie, antivirus, sandboxing), Radius, MFA, HSM, TimeStamp, NTP.

Je hebt basisvaardigheden in de belangrijkste spelers in de publieke cloud, Azure (+M365), Google, AWS.

Je bent bekend met services zoals XDR, SSE/ZTNA en je wilt deze onderwerpen graag onder de knie krijgen.

Je hebt kennis van netwerktechnologieën en -protocollen (TCP/IP) en bent in staat om monitoring- en loggingsystemen te implementeren en technieken voor eventanalyse en -correlatie toe te passen (bijvoorbeeld met behulp van de Machine Learning-uitbreidingen van de ELK-stack).

Je bent bekend met het beheer van Linux-systemen (RedHat, etc.).

Je hebt een goede kennis van automatiseringsprincipes, tools voor infrastructuurvoorziening en de basisbeginselen van scripting- en automatiseringstalen zoals Ansible en Python(base). Je bent bekend met de principes van het gebruik van API's (API REST) om systemen te laten samenwerken in een sterk gedistribueerde omgeving.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht en kan passende en pragmatische oplossingen voorstellen. 

Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en maakt je snel vertrouwd met nieuwe technologieën.

Je bent flexibel en kunt je snel aanpassen aan verschillende omgevingen. 

Je durft initiatief te nemen en bent stressbestendig.

Tot slot heb je een goede kennis van de tweede landstaal.

Aanbod

 • Je krijgt een gevarieerde, uitdagende en maatschappelijk relevante job waarbij je bijdraagt aan IT-oplossingen die een belangrijke rol spelen in de samenleving. Onze slogan 'ICT for society' weerspiegelt dit perfect.
 • Zoek je een goede balans tussen werk en privéleven? Geniet van flexibele werkuren en maak gebruik van ons zeer uitgebreid telewerkbeleid.
 • We bieden ruime interne en externe opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen.
 • We bieden je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, maaltijdcheques, ecocheques, … IT-functies kunnen rekenen op een mobiliteitsbudget met de keuze voor een bedrijfswagen en/of terugbetaling openbaar vervoer.
 • We voeren een gelijkekansenbeleid en vinden o.a. equal pay belangrijk.

Gewenste vaardigheden

Network Microsoft 365 Linux

Over Smals

Smals realiseert innovatieve IT-projecten in e-government en e-health voor instellingen uit de sociale zekerheid en gezondheidszorg, gericht op werk, gezin en gezondheid. 'ICT for society' is voor Smals meer dan een slogan: al onze projecten hebben een positieve maatschappelijke impact.

Zo bouwt Smals mee aan het portaal van de sociale zekerheid en het eHealth-platform. Grensverleggende projecten zijn ons werkterrein: Student@Work, Orgadon, mycareer.be... We ontwikkelen mee de G-Cloud, de Belgische overheidscloud die de synergie tussen de overheidsdiensten bevordert, en gooiden onze expertise en herbruikbare softwarecomponenten in de strijd tegen het coronavirus. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s die hun IT-skills willen inzetten. Bekijk onze jobs, solliciteer en wie weet ga je binnenkort aan de slag bij een Top Employer!

Smals small image 1
Smals small image 2
Smals small image 3
Smals small image 4
Smals small image 5
Smals small image 6