4411

UI/UX Mobile App Designer


Functieomschrijving

Als 4411 designer ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven en voortbrengen van onze 4411 branding. De 4411-applicatie wordt jouw speelveld, waarbij jij vanuit het standpunt van de eindgebruiker mee nadenkt over de gebruiksvriendelijkheid, alsook de coolste look and feel om onze diensten nog beter naar voren te brengen. Je hebt de vrijheid jouw identiteit te verwerken in de 4411 designs.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent sterk in UI design en helpt ons onze branding optimaal te visualiseren
  • Je bent bekend met tools zoals Figma, Rive, Lottie etc
  • Je denkt mee na over de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie en streeft mee naar gebruikersgroei
  • Je bent creatief ingesteld en benaderd graag zaken vanuit een B2C approach
  • Je werkt nauw samen met het product team & app development team
  • Je ondersteunt marketing in het pushen van marketingcampagnes naar een volgend niveau met leuke animaties & designs
  • Je werkt zelfstandig en je hebt geen schrik om initiatief te nemen
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst het Engels & Frans

Wat bieden wij jou aan?

Je komt terecht in een hardwerkend team waar communicatie en teamspirit key zijn. Aan de hand van flexibele werktijden gepaard met een geweldige kantoorsfeer bieden wij jou hopelijk jouw nieuwe droomjob aan. Uiteraard is er de mogelijkheid om van thuis uit te werken, ook al wil je onze 'Last Friday'-borrels zeker niet missen 😉 Daarnaast ontvang je nog eens ongelimiteerde toegang tot de 4411-diensten. Do we need to say more?

Interesse?

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze beschrijving of wil je graag een eerste kennismaking inplannen? Solliciteer via onderstaande knop en wie weet werk jij binnenkort mee aan dé grootste parkeerapplicatie van België.

Gewenste vaardigheden

UX UI Design Figma

Over 4411

Bij 4411 streven we ernaar alle autogebruikers dagelijks bij te staan in het eenvoudig en snel betalen voor parkeren. Met meer dan 3 miljoen geregistreerde gebruikers is 4411 uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie van België. Zo betaal jij eenvoudig van op afstand en op de minuut jouw parkeersessie. Naast straatparkeren bieden we ook parkeren aan via parkeergarages, kan je De Lijn en NMBS-tickets kopen via onze app én laad je je elektrische wagen op.

Parkeren stressvrij maken is wat wij nastreven en we focussen er ons op onze community verder te ondersteunen met nieuwe en leuke features. Om ons doel te halen en verder te groeien zijn we op zoek naar jou om ons team te vervolledigen!

4411 small image 1