Delhaize

IT Product Owner


Wat ga je doen

Als IT Product Owner ben je verantwoordelijk voor IT-producten binnen Transport en Supply Chain Planning

 • Als Product Owner begrijp, analyseer, vertaal en zet je de bedrijfsbehoeften om naar gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde platformoplossingen. 
 • Naast het vertalen van bedrijfsbehoeften naar IT-oplossingen, durf je jouw stakeholders te challengen. Dankzij jouw expertise weet je wat haalbaar is en wat niet.
 • Je coördineert de implementatie van de oplossing met het hele IT-team en zorgt voor de overdracht/ondersteuning aan de departementen in kwestie. 
 • Je werkt hiervoor nauw samen met de Scrum Master en het Scrumteam. 
 • Je volgt steeds de trends in het domein van Transport en Supply Chain Planning om ervoor te zorgen dat onze organisatie altijd up-to-date is. 
 • Als go-to person voor jouw specifieke producten, volg je de prestaties op de voet en heb je dagelijks contact met de planningsteams van Transport en Supply Chain. Je beheert zowel je interne als externe belanghebbenden.

Wie ben jij

 • Je hebt een masterdiploma en ten minste 5 jaar relevante ervaring.
 • Je bent geïnteresseerd in transport- en supply chain flows en -processen. 
 • Je bent analytisch en oplossingsgericht. 
 • Doeltreffende en doordachte communicatie is voor jou vanzelfsprekend. 
 • Proactiviteit en een positieve houding zijn essentiële eigenschappen. 
 • Kennis van SQLmodeling tools en MS Office-tools is vereist. 
 • Kennis van .Net, Blazer, Jira en Confluence is een pluspunt. 
 • Vloeiend Engels is essentieel, alsook een goede kennis van Frans of Nederlands.

Waar werk je

Je werkt in ons hoofdkantoor te Kobbegem. 

Wat we bieden

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tank- of laadkaart binnen het federaal mobiliteitsbudget, gsm plus abonnement, netto vergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groepsverzekering en facultatieve hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! Thuiswerk spreekt voor zich en wordt voor elke job anders ingevuld. En groeien? Dat gaat hard bij Delhaize. Door de opleidingen, op de werkvloer én via onze opleidingscatalogus, krijg je daar de ruimte voor. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s. Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij Delhaize! 

Gewenste vaardigheden

Product Owner Analysis SQL

Over Delhaize

Beter leven begint bij beter eten. Dat geloven wij bij Delhaize met heel ons hart. Daarom zetten wij ons in voor het eten op het bord van 5 miljoen klanten, elke week opnieuw. In meer dan 810 winkels kunnen Belgische en Luxemburgse klanten terecht voor een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten. Van een snelle stop in een Shop&Go, over dagelijkse boodschappen in een lokale Proxy tot een ruim aanbod binnen onze AD Delhaize's; en vergeet zeker onze e-commerce diensten niet.

Die hele keten van voeding, die start binnen onze Logistiek. De 2200 collega's in onze distributiecentra van Zellik en Ninove verwerken dagelijks alle producten van onze leveranciers, vaak van Belgische bodem, en brengen deze via meer dan 3000 leveringen per dag tot bij onze winkels.

Maar het stopt niet in onze winkels of logistiek. Want ook onze meer dan 1000 collega's binnen Finance, HR, IT, Commerce of Legal staan staan om elkaar en onze klanten te helpen goed te eten.