Smals

CMS - Web Functional Analyst


Functiebeschrijving

In het kader van CMS-ontwikkelingsprojecten definieer je de behoeften en sta je in voor de conceptualisatie van deze behoeften in een functionele analyse.

Je fungeert als interface tussen de verschillende verantwoordelijken en de contactpersonen voor de ontwikkeling van CMS-toepassingen. 

Je analyseert en modelleert de businessprocessen. Je coördineert bovendien het ontwikkelingsproces, zorgt voor een functionele testing van de applicatie en een kwaliteitscontrole.

Je volgt de implementatie en de levering op, biedt ondersteuning bij de opstelling van gebruikshandleidingen en eventueel bij de opleiding van gebruikers.

In nauwe samenwerking met de projectleider en de rest van het team werk je voornamelijk mee aan de volgende taken:

 • projectbepaling en productontwerp;
 • opvolging van de ontwikkelingen voor de verschillende bouwstenen van de service (API / backend / frontend);
 • testing en organisatie van de testing van de toepassingen;
 • organisatie en animatie van de projectvergaderingen volgens een Agile-methodologie (sprint meetings, reflexion meetings);
 • deelname aan de verdeling van de projecten en de opvolging hiervan;
 • ondersteuning van de Project Manager voor de opvolgingsrapporten en de organisatie van stuurgroepen.

Profiel

Je behaalde een masterdiploma en beschikt over een eerste ervaring in een gelijkaardige functie.

Je beschikt over een technische bagage inzake webtechnologieën: internettechnologieën (HTML, http-protocol, CSS...), frontend framework zoals Bootstrap en/of RAD web framework zoals Symfony.

Je hebt een passie voor het web en de evoluties ervan.

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je realiseert je projecten op een efficiënte en autonome manier. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en neemt initiatief. Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk te leveren terwijl het respecteren van de deadlines een prioriteit blijft.

Ten slotte druk je je vlot uit in het Nederlands en het Frans.

Aanbod

 • Je krijgt een gevarieerde, uitdagende en maatschappelijk relevante job waarbij je bijdraagt aan IT-oplossingen die een belangrijke rol spelen in de samenleving. Onze slogan 'ICT for society' weerspiegelt dit perfect.
 • Zoek je een goede balans tussen werk en privéleven? Geniet van flexibele werkuren en maak gebruik van ons zeer uitgebreid telewerkbeleid.
 • We bieden ruime interne en externe opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen.
 • We bieden je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, maaltijdcheques, ecocheques,… IT-functies kunnen rekenen op een mobiliteitsbudget met de keuze voor een bedrijfswagen en/of terugbetaling openbaar vervoer.
 • We voeren een gelijkekansenbeleid en vinden o.a. equal pay belangrijk.

Gewenste vaardigheden

Analysis Web Bootstrap Symfony

Over Smals

Smals realiseert innovatieve IT-projecten in e-government en e-health voor instellingen uit de sociale zekerheid en gezondheidszorg, gericht op werk, gezin en gezondheid. 'ICT for society' is voor Smals meer dan een slogan: al onze projecten hebben een positieve maatschappelijke impact.

Zo bouwt Smals mee aan het portaal van de sociale zekerheid en het eHealth-platform. Grensverleggende projecten zijn ons werkterrein: Student@Work, Orgadon, mycareer.be... We ontwikkelen mee de G-Cloud, de Belgische overheidscloud die de synergie tussen de overheidsdiensten bevordert, en gooiden onze expertise en herbruikbare softwarecomponenten in de strijd tegen het coronavirus. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s die hun IT-skills willen inzetten. Bekijk onze jobs, solliciteer en wie weet ga je binnenkort aan de slag bij een Top Employer!

Smals small image 1
Smals small image 2
Smals small image 3
Smals small image 4
Smals small image 5
Smals small image 6