4411

iOS & Android Developer


Functieomschrijving

Als iOS & Android developer zal je verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en uitbreiden van de huidige 4411 app (zowel iOS & Android). De Android app is bijna volledig in Kotlin geschreven (2% Java) en volgt de best practices welke vanuit Google zijn gedefinieerd. Hier zijn we begonnen met de transitie naar Jetpack Compose, waarbij veel schermen reeds herschreven zijn. De iOS app is bijna volledig in Swift geschreven (6.9% Obj-C) en volgt de best practices welke vanuit Apple zijn gedefinieerd. Ook hier is een deel reeds herschreven. Jij wordt medeverantwoordelijk voor het behouden van onze >99.7% "crash-free rate" en onze +4,5/5 store ratings, waar we erg trots op zijn!

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met native Android en iOS development
  • Je hebt ervaring met git
  • Je bent een echte front-ender: je wordt enthousiast van een mooie UI en denkt actief mee over de UX terwijl je tegelijkertijd streeft naar een soepele gebruikerservaring
  • Clean code principes maken jou blij
  • Je wordt enthousiast van nieuwe technieken en features binnen Android en iOS
  • Je hebt ervaring met CI/CD
  • Je hebt kennis van MVVM en MVC
  • Nice to have: Je hebt ervaring met de volgende frameworks en tools: Room, Firebase, Retrofit, Jetpack Compose, Figma, Rive
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst het Engels & Frans

Wat bieden wij jou aan?

Je komt terecht in een hardwerkend team waar communicatie en teamspirit key zijn. Aan de hand van flexibele werktijden gepaard met een geweldige kantoorsfeer bieden wij jou hopelijk jouw nieuwe droomjob aan. Uiteraard is er de mogelijkheid om van thuis uit te werken, ook al wil je onze 'Last Friday'-borrels zeker niet missen 😉 Daarnaast ontvang je nog eens ongelimiteerde toegang tot de 4411-diensten. Do we need to say more?

Interesse?

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze beschrijving of wil je graag een eerste kennismaking inplannen? Solliciteer via onderstaande knop en wie weet werk jij binnenkort mee aan dé grootste parkeerapplicatie van België.

Gewenste vaardigheden

iOS Android Kotlin Swift

Over 4411

Bij 4411 streven we ernaar alle autogebruikers dagelijks bij te staan in het eenvoudig en snel betalen voor parkeren. Met meer dan 3 miljoen geregistreerde gebruikers is 4411 uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie van België. Zo betaal jij eenvoudig van op afstand en op de minuut jouw parkeersessie. Naast straatparkeren bieden we ook parkeren aan via parkeergarages, kan je De Lijn en NMBS-tickets kopen via onze app én laad je je elektrische wagen op.

Parkeren stressvrij maken is wat wij nastreven en we focussen er ons op onze community verder te ondersteunen met nieuwe en leuke features. Om ons doel te halen en verder te groeien zijn we op zoek naar jou om ons team te vervolledigen!

4411 small image 1