4411

Backend Developer


Functieomschrijving

Als Backend Developer binnen het 4411-team ga jij samen met het ontwikkelingsteam aan de slag met het onderhouden en verbeteren van de huidige backend, maar ook met het bouwen van leuke nieuwe features voor onze 4411-dienst. Je bent vanaf de start mede verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van de functionele analyses, je helpt mee de scope opmaken voor toffe projecten en je bezit kennis betreffende de bijhorende technische designs. Onze backend draait op AWS en we werken met een PHP Monolith applicatie die we gedeeltelijk migreren naar een GOlang Microservice architectuur. 

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Motivatie, leergierigheid en gedreven om aan de slag te gaan 💪🏻
  • Kennis van PHP (Symfony) & GO is geen must, maar wel een plus.
  • Je hebt ervaring met het integreren van APIs: REST, gRPC, JSON.
  • Je bent bekend met MySQL & MongoDB
  • Je kan (of wilt graag) aan de slag met technologieën zoals Kubernetes, Docker, Helm & Jenkins.
  • Technologische uitdagingen zorgen voor een glimlach op je gezicht.
  • Je bent probleemoplossend ingesteld en denkt proactief mee aan het verder evolueren van onze dienst.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en beheerst het Engels & Frans

Laat bovenstaande je zeker niet afschrikken, als je de juiste leerhouding hebt, ben je aan het juiste adres! 

Wat bieden wij jou aan?

Je komt terecht in een hardwerkend team waar communicatie en teamspirit key zijn. Aan de hand van flexibele werktijden gepaard met een geweldige kantoorsfeer bieden wij jou hopelijk jouw nieuwe droomjob aan. Uiteraard is er de mogelijkheid om van thuis uit te werken, ook al wil je onze 'Last Friday'-borrels zeker niet missen 😉 Daarnaast ontvang je nog eens ongelimiteerde toegang tot de 4411-diensten. Do we need to say more?

Interesse?

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze beschrijving of wil je graag een eerste kennismaking inplannen? Solliciteer en wie weet werk jij binnenkort mee aan dé grootste parkeerapplicatie van België.

Gewenste vaardigheden

PHP Golang API

Over 4411

Bij 4411 streven we ernaar alle autogebruikers dagelijks bij te staan in het eenvoudig en snel betalen voor parkeren. Met meer dan 3 miljoen geregistreerde gebruikers is 4411 uitgegroeid tot de grootste parkeerapplicatie van België. Zo betaal jij eenvoudig van op afstand en op de minuut jouw parkeersessie. Naast straatparkeren bieden we ook parkeren aan via parkeergarages, kan je De Lijn en NMBS-tickets kopen via onze app én laad je je elektrische wagen op.

Parkeren stressvrij maken is wat wij nastreven en we focussen er ons op onze community verder te ondersteunen met nieuwe en leuke features. Om ons doel te halen en verder te groeien zijn we op zoek naar jou om ons team te vervolledigen!

4411 small image 1