Duvel Moortgat

Automation Engineer


Als Automation Engineer ben je mee verantwoordelijk voor de automatisatie van ons productie proces, het brouwen en conditioneren van onze speciaal bieren, zoals Duvel, La Chouffe, Liefmans, Maredsous, De Koninck en Vedett.

Ons smaakprofiel:

 • Je komt terecht in een zeer gevarieerde, moderne en dynamische productieomgeving waarbij je de verantwoordelijkheid meedraagt op automatisatievlak voor de dagelijkse continuïteit van de productie. Je anticipeert meteen op vragen vanuit de productieomgeving.
 • Bijkomend zal je ook automatisatie- en verbeteringsprojecten uitvoeren waarbij je samenwerkt met onze projectingenieurs en dit in een zeer ruim toepassingsgebied.
 • Diagnose- en verbeteringswerken in de fabricatie- en conditioneringsafdelingen behoren tot je dagelijkse takenpakket.
 • Bij grotere projecten werk je nauw samen met externe contractors en neem je actief deel aan de in bedrijf stellingen.
 • Proactief streef je mee naar verbeteringen van onze automatisatiestandaard.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de manager van de engineeringafdeling.

Jouw ingrediënten:

 • Je hebt een diploma professionele bachelor of master in de elektromechanica en enige jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
 • PLC- en SCADA- systemen van SIEMENS, VB en .NET zijn je niet vreemd. Ook wil je je verdiepen in andere systemen m.b.t. dataregistratie, reports, traceability, dashboards,…
 • Je bent bereid om de huidige standaardmethoden van Duvel Moortgat eigen te maken en deze consequent toe te passen.
 • Je bent vertrouwd met elektrotechnische schema’s en je kan elektrotechniekers bijstaan met raad en daad.
 • Je hebt een ruime kennis van frequentieomvormers, instrumentatie, industriële netwerken zoals ASI, profibus, profinet, ethernet, … .
 • Je bent dynamisch, flexibel en je kan beantwoorden aan een mogelijke noodzaak aan je expertise buiten je reguliere dagtaak.
 • Ook ben je bereid op andere Duvel-Moortgat sites uw diensten te verlenen.
 • Veiligheid is een absolute prioriteit bij het uitoefenen van uw taken.

Ons aanbod

We bieden je een afwisselende job met verantwoordelijkheden en uitdagingen in een hoogtechnologische omgeving. Je mag rekenen op een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen (zoals CAO 90 bonus, fietsleaseplan, maaltijd- eco- en geschenkencheques, 38 verlofdagen, ...). Je wordt deel van een sterk groeiend familiebedrijf met toffe, open collega’s waar je op kan rekenen. Je bouwt mee aan onze sterke merken én ja, na de werkuren kan je gerust nog even blijven plakken in onze Duvel Depot! Smaakt naar meer?

Als je dit recept afwerkt met ook nog een sterke gedrevenheid, ben je zeker kandidaat voor een luide, hartelijke “Cheers!”

Gewenste vaardigheden

Automation .NET Framework Visual Basic

Over Duvel Moortgat

Bij Duvel Moortgat zijn passie, trots en kwaliteit niet zomaar woorden, het is wat ons samenbrengt, het is de DNA van ons bedrijf, van onze cultuur. We zijn een familie onderneming waar er plaats is voor initiatief, waar je écht mee het verschil kan maken en niet zomaar een nummer bent. Zie je wat er op je afdeling beter kan om het efficiënter, leuker of aangenamer te maken? Be our guest!

Je kan rekenen op leuke, gepassioneerde collega’s, nieuwjaarsfeest, ons duvel depot voor gezellig napraten na het werk. Naast een marktconform loon kan je rekenen op voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een hospitalisatieverzekering voor je hele gezin, een groepsverzekering, een uitgebreid verlofsysteem, fietslease, glijdende werkuren en een bedrijfswagen.