Smals

Senior Project Manager


Functiebeschrijving

Als Senior Project Manager beheer je de levenscyclus van IT-projecten van A tot Z.

Je definieert de structuur en de uitwerking van projecten (precieze definitie van de vraag van de klant, impactanalyse, plan van aanpak (scenario's, timing, budget...) en bent vertrouwd met de projectmethodologie Prince 2.

Je beheert en verzekert de opvolging van de realisatie van de projecten rekening houdend met de planning, het budget en de vereiste kwaliteit (opstelling van de gedetailleerde planning, regelmatige opvolging inzake termijnen, budget en kwaliteit, rapportering omtrent de vooruitgang van het project en de vastgestelde problemen, communicatie tussen de partijen die betrokken zijn bij het project, risicobeheer…).

Je stimuleert, coördineert, motiveert en begeleidt de projectmedewerkers.

De klantencontacten zijn ook zeer belangrijk in deze functie (onderhandeling, communicatie...). Je bent gewend te onderhandelen met verantwoordelijken op hoog niveau (directie) bij de klant en bij je eigen organisatie.

Profiel

Je beschikt over een masterdiploma en je hebt een aanzienlijke professionele ervaring in IT-projectbeheer (Prince2).

Je hebt gewerkt in een Agile-omgeving en je bent vertrouwd met IT-processen op zowel ontwikkelings- als infrastructuurniveau.

Je uitstekende communicatievaardigheden, je onderhandelingsvaardigheden en je talenten als coach zijn je voornaamste troeven.

Je werkt methodisch en georganiseerd, je weet prioriteiten te stellen en je slaagt erin de verschillende betrokken partijen van een project te coördineren. 

Bovendien druk je je vlot uit in het Frans.

Aanbod

  • Je krijgt een gevarieerde, uitdagende en maatschappelijk relevante job waarbij je bijdraagt aan IT-oplossingen die een belangrijke rol spelen in de samenleving. Onze slogan 'ICT for society' weerspiegelt dit perfect.
  • Zoek je een goede balans tussen werk en privéleven? Geniet van flexibele werkuren en maak gebruik van ons zeer uitgebreid telewerkbeleid.
  • We bieden ruime interne en externe opleidingsmogelijkheden, waardoor je je technische skills en persoonlijke vaardigheden voortdurend kunt aanscherpen.
  • We bieden je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, maaltijdcheques, ecocheques,… IT-functies kunnen rekenen op een mobiliteitsbudget met de keuze voor een bedrijfswagen en/of terugbetaling openbaar vervoer.
  • We voeren een gelijkekansenbeleid en vinden o.a. equal pay belangrijk.

Gewenste vaardigheden

Project Manager Prince2 Agile

Over Smals

Smals realiseert innovatieve IT-projecten in e-government en e-health voor instellingen uit de sociale zekerheid en gezondheidszorg, gericht op werk, gezin en gezondheid. 'ICT for society' is voor Smals meer dan een slogan: al onze projecten hebben een positieve maatschappelijke impact.

Zo bouwt Smals mee aan het portaal van de sociale zekerheid en het eHealth-platform. Grensverleggende projecten zijn ons werkterrein: Student@Work, Orgadon, mycareer.be... We ontwikkelen mee de G-Cloud, de Belgische overheidscloud die de synergie tussen de overheidsdiensten bevordert, en gooiden onze expertise en herbruikbare softwarecomponenten in de strijd tegen het coronavirus. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s die hun IT-skills willen inzetten. Bekijk onze jobs, solliciteer en wie weet ga je binnenkort aan de slag bij een Top Employer!

Smals small image 1
Smals small image 2
Smals small image 3
Smals small image 4
Smals small image 5
Smals small image 6